Cautare

32189 de rezultate pentru "clara 2c o tanara de doar 10 ani pasionata de cristale" (5.27 secunde)
Am adus pandantive, brose de Martior, pomisori multicolori cu toate pietrele, pomul vietii, de protectie, ingerasi, inimiare, bijuterii de chihlimbar, turmalina neagra, shungit, cranii de ametist, la 20 RON, 90 RON si 140 RON, cupru nativ, shatukit, serepentin, dioptaz din Congo, figurine din steatit, coliere din turmalina, ametist si cuart roz, intre 80 RON - 500 RON, ne-a spus Anamaria Vidu care participa la targul de cristale si bijuterii de cristale din curtea Muzeului National de Gelogie.
Ca noutati, Karmen Vlad a adus la targul de cristale si bijuterii de cristale organizat in curtea Muzeului National de Geologie, de Martisor, pirita, spinel negru, pentru protectie, si pirita.
Sotii Mihaela si Costel Covaci au venit la targul de cristale si bijuterii de cristale organizat de Martisor, in curtea Muzeului National de Geologie, cu:
Alain Salvador a venit la targul de cristale din curtea Muzeului National de Geologie cu: safire, rodocrozit, larimar, piatra 2 key, agat de Botswana, shatukit, labradorit, piatra lunii, unele sunt din India, unele din Africa, ne-a spus Alain Salvador.
Cea de a XI-a editie a Targului National de Constructii si Materiale pentru Finisaje "Tomis Ambient Construct", organizat de Camera de Comert si Industrie a Romaniei si de Camera de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta, cu sprijinul Romexpo SA si in parteneriat cu BRD Societe Generale, a debutat ieri - la complexurile "Perla" si "Select" din statiunea Mamaia - cu un numar impresionant de expozanti, comparativ cu editiile precedente.
Vanzarile pe acest segment de piata vor creste, iar consumatorii vor pune accent pe design si specificatii, ca urmare a puterii de cumparare crescute a romanilor.Scaderea preturilor prin eliminarea taxelor si accesul la informatie al clientilor au dat un potential important pietei de televizoare LCD.
Oscar Edelstein a participat recent la expozitia de cristale si bijuterii de cristale organizata in curtea Muzeului National de Geologie.
Iubitorii de cristale pot veni sa achitioneze bijuterii, cristale si pietre pretioase. Zeci de expozanti vor aduce la Brasov spectaculoase bijuterii din pietre pretioase (rubin, safir, topaz,diamante, smarald, acvamarin), dar si bijuterii din pietre semipretioase (jasp, ametist, citrin, opal, cuart si altele).
La Targul Cadourilor de Craciun de la Sala Dalles participa si Carmen Gherghe cu: sapunuri vegetale de glicerina (hand-made) si bijuterii din cristale. "La editia de anul acesta au mers bine lucrurile ieftine!
Adrian Crainiceanu si sotia sa participa zilele acestea la targul de Martisor de la Sala Dalles, la etajul I. Acestia au venit cu produse din miere, dar si cu bijuterii inedite create de sotia si de fiica lui Adrian Crainiceanu.
Institutul Geologic al Romaniei organizeaza la Muzeul National de Geologie expozitia cu vanzare de cristale si bijuterii din pietre pretioase si semipretioase "Expo Mineral Flowers". ... Expozitia de cristale si bijuterii poate fi vizitata in perioada 26 - 28 aprilie 2013, interval orar 10.00 - 18.00.
Institutul Geologic al Romaniei organizeaza la Muzeul National de Geologie expozitia cu vanzare de cristale si bijuterii din pietre pretioase si semipretioase "Expo Mineral Flowers". ... Expozitia de cristale si bijuterii poate fi vizitata in perioada 26 - 28 aprilie 2013, interval orar 10.00 - 18.00.
Anamaria Vidu si Vali Panduru au participat recent la expozitia de cristale si bijuterii de cristale organizata in curtea Muzeului National de Geologie.
Vara Cristalelor, cea mai importanta expozitie cu vanzare de bijuterii, cristale, pietre pretioase si semipretioase din cursul anului, ajunge la a-VII-a editie. In mod traditional, aceasta expozitie este cea mai importanta manifestare de acest gen din tara noastra.
Carmen si Iulia Bere participa zilele acestea la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie.
Conceptul Mineral Expo isi propune sa aduca impreuna iubitorii de frumos: ... Mineral Expo (expozitii de bijuteri si minerale) este un proiect ambitios nascut din pasiunea pentru frumos.
In perioada 20-22 septembrie 2013, Mineral Expo revine in Oradea la Casa de Cultura a Sindicatelor. Expozitia este deschisa intre orele 10.00 - 19.00. ... Expozitia inregistreaza succes dupa succes in marile orase (Timisoara, Constanta, Baia Mare), unde prezinta cele mai stralucitoare bijuterii din cristale si pietre semipretioase.
Angela Marincea a participat recent la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie. "S-au dat bine colierele din chihlimbar baltic cu argint - intre 500 - 600 RON, jaspurile de toate felurile, animalutele din cuarturi de tot felul, aragonitele.
Maria Chirila mai este prezenta si astazi, la etajul I al Salii Dalles, in cadrul targului de terapii complementare "A Noua Dimensiune". "La standul nostru, in afara de orgonite, mai gasiti si:
Andrei Costin Victor, de profesie geolog, participa la targurile Piata Taraneasca si Mester(esti) organizate in curtea MTR.
google-analytics.com